Η Εταιρεία

Η Εταιρεία CNE Technology ιδρύθηκε το 1997 με κύρια δραστηριότητα την προσφορά υπηρεσιών στον τομέα μεταφοράς τεχνολογίας στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις. Το 2001 μετά από αναδιάρθρωση, η εταιρεία επικεντρώθηκε στους τομείς εργαστηριακών ελέγχων και μετρολογίας. Εκτότε η CNE Technology καθιερώθηκε ως πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητες στη Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία CNE εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών-Λευκωσίας, και στεγάζεται στις υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 2000 τ.μ.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι διαχωρισμένες σε τμήματα που λειτουργούν υπό την ίδια διεύθυνση και σε απόλυτη συνέργια.

Τα εργαστήρια Διακριβώσεων και Δοκιμών αποτελούν τον πυρήνα του οργανισμού μας. Και τα δυο εργαστήρια λειτουργούν στο πλαίσιο διαπίστευσης κατά ISO 17025 προσφέροντας υπηρεσίες τόσο στην τοπική αγορά όσο και σε διευρυμένο πελατολόγιο γειτονικών χωρών.

Στο πλαίσιο των εμπορικών της δραστηριοτήτων, η CNE προμηθεύει και υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα εργαστηριακού εξοπλισμού και οργάνων μέτρησης. Η CNE έχει ειδικευτεί στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και πιο συγκεκριμένα στην δημιουργία/αναβάθμιση εργαστηρίων σε εκπαιδευτήρια, πανεπιστήμια, ερευνητικούς οργανισμούς και βιομηχανία.

Η CNE έχει αξιοποιήσει με απόλυτη επιτυχία τον διεπιστημονικό της χαρακτήρα με την συμμετοχή της σε πέραν των 30 ερευνητικών έργων επιχορηγημένα από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Η συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα οδήγησε και στην ανάγκη επέκτασης των υποδομών της εταιρείας με τη δημιουργία νέου σύγχρονου μηχανουργείου, Εργαστήριο Ηλεκτρονικών και Εργαστήριο Ταχείας Πρωτοτυποποίησης.

 

      Δημοκρατίας 5,

Βιομηχανική Περιοχή Εργατών,

Εργάτες 2643

Κύπρος

Τηλ: +357 22624090

Φαξ: +357 22624092

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΦΙΛΜ ... film reel